Echipa

Echipa noastra

Instructorii de la BAILArte sunt extrem de pregatiti sa invete arta dansului pe oricine – nu are importanta daca ai mai dansat vreodata sau nu! La BAILArte te vei bucura de dansuri eliberatoare impreuna cu cei mai talentati si rabdatori instructori, de distractie, prieteni noi si o pasiune noua care da dependenta – Salsa.

CAROLINA CAPITAN (Caro)

Instructor Salsa & Bachata

Feminina si gratioasa, Caro se remarca prin claritatea miscarilor, energie si empatie. Este carismatica si plina de caldura in contact cu cursantii ei.

ANDRADA NISTORICA (Dada)

Instructor Salsa & Bachata

Fire carismatica, Dada este un trainer original, plin de energie si vitalitate, reuseste sa transmita rapid cursantilor,  pasiunea pentru ritmurile latino.

COTISO BOGDAN NISTORICA (Cotiso)

Instructor Salsa & Bachata

Un bun leading in pereche, creativ si spontan, este un instructor comunicativ si entuziast, reusind sa faca o atmosfera incendiara la fiecare curs.

TAMAS SIPOS

Instructor Salsa & Bachata

Energia pozitiva pe care o emana pe ringul de dans si in timpul orelor de curs, fac din Tomi un instructor foarte apreciat. Umorul si buna-dispozitie de la orele lui, te vor face sa te destinzi si sa te simti bine.

LAURA PICOVICI

Instructor Salsa & Bachata

O defineste energia cu care danseaza si pasiunea cu care preda, o dansatoare ambitioasa, o instructoare atenta si implicata care cu siguranta iti va duce zambetul pe buze si energie in picioare la fiecare curs.

VALENTINA POP

Instructor Salsa & Bachata

HORATIU ISTRATE

Instructor Salsa & Bachata

Energic si mereu implicat cu intreaga fiinta in dans atat ca dansator, cat si ca instructor, Horatiu  este un exemplu de perseverenta si implicare, iar profesionalismul si sufletul pe care il pune in fiecare ora de curs si in fiecare cursant in parte il fac un pilon al spiritului BAILArte.

GEORGIANA “JOJO” MOLDOVAN

Instructor Zouk

Sensibila si puternica in acelasi timp, Jojo are un body movement si un styling de exceptie si te inspira sa iubesti si sa imbratisezi intimitatea creata de Kizomba.

ADELINA STANCEL

Instructor Kizomba

VLAD DUCU

Instructor Kizomba

SERGIU ‘SIFU’ SECHEL

Instructor Kizomba

Elegant si pasional, Sifu are miscari puternice dar suave in acelasi timp, reusind sa empatizeze rapid cu cursantii si sa le transmita fascinatia pentru Kizomba.

ANDRADA CALUGAR

Instructor Zouk

O fire libera si vesela, Andrada este nerabdatoare sa isi ajute cursantii sa practice Zouk-ul Brazilian ca terapie pentru optimism si incredere in sine.

IOANA MOLDOVAN

Instructor Zouk

Tzoompy

Salsa, Kizomba

Pe ringul de dans se remarca mereu prin originalitate si creativitate, pasiune si explozie. Background-ul artistic pe care il are in diverse stiluri face ca orele lui sa fie unice – presarate cu veselie si dedicare.

CRISTIAN CALUGAR

Instructor Zouk

Dedicat complet artei dansului, Cristian este indragostit de Zouk si pregatit sa transmita cursantilor senzualitatea si sentimentul eliberator ce ti-l ofera acest stil de dans.

ALEX STANESE

Instructor Zouk

Beny

Instructor Salsa

Beny este primul campion national bailartic la categoria SALSA SOLO -carismatic, energic, tehnic, nebun de bun si de pasionat de dans.

Un dansator si un instructor complex si complet.

DJ DUCU

Salsa, Kizomba DJ

DJ BALOO

Salsa, Kizomba DJ

DJ LIBO

Salsa, Kizomba DJ

Gabi a intrat in lumea salsa urmandu-si visul de dansator si din infuzia inteligentei si spontaneitatii sale cu cultura muzicala afro-caribiana s-a nascut DJ Libo! A ajuns sa fie recunoscut in toata tara pentru energia pe care o degaja seturile sale la evenimente si este un etalon si o mandrie sa il avem in echipa noastra.

DJ COTISO

Salsa, Bachata, Kizomba DJ