Despre Noi

BAILArte Dance School

 

Dance School BAILArte a luat nastere in ianuarie 2009 in Cluj-Napoca, fondatori si instructori principali fiind Bogdan Cotiso Nistorica si Carolina Capitan. Pasiunea, carisma si dedicarea lor le-au adus recunoastere nationala si internationala, sustinand in cadrul evenimentelor de gen numeroase showuri si workshopuri de salsa, bachata sau kizomba, atragand mereu admiratia publicului prin originalitatea si energia lor.

——

Dance School Bailarte isi desfasoara activitatea in cele doua locatii, unde sustin cursurile si petrecerile saptamanale de dansuri latino (salsa, bachata, kizomba, rueda de casino, cha cha etc.)

  • BAILArte Club – Strada Dorobantilor nr. 38, Cluj-Napoca
  • BAILArte Studio –  Strada Bucuresti 77, sc.II, etaj 3, Cluj-Napoca
0
Students
0
Classes
0
Practice Hours

Viziune & Misiune

null

VIZIUNEA NOASTRA

BAILArte. Arta de a dansa. Dansul este singura arta in care noi insine suntem materia din care aceasta este realizata. De aici porneste viziunea noastra. Vrem sa oferim lumii un spatiu magic, vesel, liber si lipsit de prejudecati in care bunastarea fizica si cea mentala sunt atinse prin arta dansului si prezenta dansatorului in moment.

null

MISIUNEA NOASTRA

Vrem sa dam un nou inteles conceptului de “scoala de dans”. Prin cursurile noastre dinamice de dans incurajam increderea in propria persoana, dezinhibarea, socializarea, miscarea si reincarcarea cu energie, care ulterior se reflecta pozitiv in vietile cursantilor nostri. Misiunea BAILArte este sa fim recunoscuti la nivel national si Eurpoean ca o scoala de dans deschisa tuturor celor care vad potentialul dezvoltarii personale prin dans.

VALORILE NOASTRE

Valorile BAILArte sunt strans corelate cu pasiunea noastra penstru dans, dedicarea si suportul nostru pentru fiecare cursant care ne trece pragul dar mai ales cu toate motivele pentru care oricine ar trebui sa danseze la BAILArte.

null

Incredere

Dansul iti confera incredere in tine iar noi iti oferim incredere prin dedicare completa

null

Miscare

Dansul iti tonifiaza intregul organism si te ajuta sa te simti mult mai bine in pielea ta.
null

Dezvoltare

Dansul in seamna dezvoltare personala si o adevarata terapie pentru corp si suflet.

null

Veselie

Dansul te face sa vezi viata in culori, sa zambesti mai mult si sa fii mai fericit.

null

Libertate

In dans nu exista limite iar barierele dintre oameni se risipesc de la primele miscari.
null

Acceptare

La BAILArte nu exista prejudecati, toti suntem o mare familie indragostita de arta de a dansa.