FAQ

FAQs

  1. Trebuie sa stiu sa dansez inainte?

Nu, chiar deloc! Cursurile noastre pentru incepatori sunt dedicate in special celor care nu au mai dansat, celor care considera ca au doua picioare stangi sau celor care cred ca nu sunt deloc talentati la dans. Hai la cursuri sa iti aratam ca STII sa dansezi.

  1. Am nevoie de partener?

(In viata de zi cu zi e recomandat sa ai macar un partener, fie de viata, fie de afaceri, fie de ….)ma gandeam la o descriere mai funny, dar poate nu e cazul.:))

La salsa nu e nevoie de partener. Aici o sa ai parte de muuulti parteneri….de dans.

Schimbam des partenerii, ne rotim, astfel incat fiecare fata sa danseze cu fiecare baiat. Asta duce la o evolutie mai rapida in dans si la crearea unei conexiuni de grup.

  1. Am partenerul meu. Pot sa dansez doar cu el?

Da, daca aceasta e cea mai arzatoare dorinta a ta,  insa noi NU RECOMANDAM acest lucru.

Cursurile noastre sunt menite sa fie interactive, sa cunosti oameni noi, sa socializezi  prin intermediul dansului si prin miscare. Atunci cand schimbam partenerii ai ocazia sa dansezi cu toti colegii tai , inclusiv cu instructorii tai, care te vor putea si corecta punctat daca e nevoie, o sa poti evolua mai repede decat daca ai dansa de fiecare data cu aceeasi persoana.

  1. Cu ce ma imbrac la cursuri?

Dansul este despre miscare, despre bucurie si  buna-dispozitie.

Iti recomandam o tinuta confortabila pentru tine, care iti permite sa te misti relaxat si sa te simti increzator. Este obligatoriu sa ai cu tine o pereche de papuci de schimb, cu talpa curata – fie ca sunt cu talpa joasa, pantofi sport sau cu toc, importat e sa iti fie confortabili si sa te simti bine.

  1. Ce se intampla daca lipsesc ?

Fiecare ora de curs este structurata in asa fel incat sa se faca recapitulare mereu, cu explicatii si detalii. Inainte de fiecare ora, instrucotorii vor face recapitularea figurii anterioare. In cazul in care lipsesti mai mult de 2 sedinte consecutive, exista posibiliatea sa recuperezi orele cu alte grupe de nivel asemanator sau poti recupera in privat cu instructorii tai.

  1. Unde pot dansa/exersa ce am invatat la curs?

Din fericire, scoala noastra de dans este printre singurele scoli din Cluj care au petreceri saptamanale si care organizeaza evenimente dansante pentru toti dansatorii latino. In fiecare joi si  sambata, organizam in BAILArte club petreceri dedicate tuturor cursantilor de la toate scolile de dans. La aceste petreceri se pune muzica exclusiv latino, se socializeaza, se danseaza, se exerseaza, se distreaza. Este o ocazie inedita de ati face prieteni noi, de a te conecta cu colegii tai de grupa side a exersa figurile de la curs, de a cunoaste si a dansa cu alti colegi de nivele de dans diferite si de de a te simti bine intr-o atmosfera pozitiva.

  1. Exista examene pentru a trece la urmatorul nivel de dans?

Nu. Iti oferim oportunitatea de a-ti dezvolta armonios abilitatile si tehnicile de dans intr-un mediu accesibil tuturor, cu accent pe distractie si voie buna, socializare, cunoastere de oameni noi si a ne mentine in forma intr-o maniera cat mai pozitiva.